Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/p48368/domains/skillstrainingscentrumlimburg.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home/p48368/domains/skillstrainingscentrumlimburg.nl/public_html/includes/menu.inc).

Disclaimer

Disclaimer

Toepasbaarheid

Onderstaande is van toepassing op alle bezoeken aan en het gebruik van de Skills trainingscentrum Limburg -website en op alle informatie en gegevens die via deze website en haar afgeleide websites worden aangeboden.

Copyright

Alle elementen (teksten, graphics enz.), alsmede de vormgeving met alle bijbehorende code en andere onderdelen van de Skills Ttrainingscentrum Limburg-website, en in het bijzonder het fotomateriaal in deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Het gebruik van het Skills Trainingscentrum Limburg logo is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van het Skills Trainingscentrum Limburg.

Ook het gebruik van (delen) van de vormgeving en/of inhoud van deze website, op welke wijze dan ook, is slechts toegestaan na voorafgaande, schriftelijk toestemming van het Skills Ttrainingscentrum Limburg en/of een (of meer) rechthebbende(n).

Gebruik van informatie en gegevens

Het is gebruikers toegestaan om voor eigen gebruik informatie en gegevens van de Skills Trainingscentrum Limburg -website met bronvermelding over te nemen door deze te kopiëren, te printen of op te slaan.

Elk ander gebruik van de Skills Trainingscentrum Limburg -website zoals commercieel gebruik, reproductie van multimedia en software op de Skills trainingscentrum Limburg -website of het gebruiken van (een deel van) de Skills trainingscentrum Limburg -website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Rechten

Hoewel aan alle pagina's van de Skills trainingscentrum Limburg -website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het Skills trainingscentrum Limburg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de Skills trainingscentrum Limburg -website. Het Skills trainingscentrum Limburg wijst iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van deze website nadrukkelijk af.

Links naar derden

Links naar derden vallen buiten de invloed van het Skills trainingscentrum Limburg, dat voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Het Skills trainingscentrum Limburg is niet aansprakelijk voor de inhoud, voor de privacybescherming of voor de diensten die via  websites van derden  worden aangeboden.

Linken naar de Skills trainingscentrum Limburg -website

Linken naar pagina's van de Skills trainingscentrum Limburg -website is toegestaan, mits dit rechtmatig is, m.n. de goede naam van het Skills trainingscentrum Limburg daarmee niet wordt aangetast en hiermee geen instemming door en/of steun van het Skills trainingscentrum Limburg wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.

Linken naar de Skills trainingscentrum Limburg -website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage,
http://www. skillstrainingscentrumlimburg.nl/, met als beschrijving Skills trainingscentrum Limburg

Een link naar de Skills trainingscentrum Limburg -website moet bij voorkeur verwijzen naar een zelfstandige pagina in een nieuw browser-venster (target="_blank").

Linken naar andere pagina's binnen de Skills trainingscentrum Limburg -website is toegestaan onder dezelfde voorwaarden, maar het bestaan en/of de naam van dergelijke pagina's is niet gegarandeerd.